Πολιτική Επιστροφών 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε  εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημέρας που εσείς  ή υποδειχθέν από εσάς πρόσωπο απέκτησε τη φυσική κατοχή  των προϊόντων, λαμβάνοντας υπόψιν σας τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο ,στην αρχική του κατάσταση,  και η συσκευασία του δεν έχει παραβιαστεί, με τις καρτέλες/ετικέτες, τυχόν ταινίες ασφαλείας και το προστατευτικό διαφανές κάλυμμά τους, όπου υπάρχουν και εν γένει στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων).
  • Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα και δεν είναι σφραγισμένα στην αρχική τους συσκευασία.
  • Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε προϊόντα τα οποία έχουν αποσυσκευαστεί, χρησιμοποιηθεί ή έχουν υποστεί οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά.
  • Τα προϊόντα συνοδεύονται από το σχετικό παραστατικό (απόδειξη – τιμολόγιο) πώλησης και με πλήρη τη συσκευασία τους. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Βήμα 1

Βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας πληροί τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παραπάνω. 

Βήμα 2

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών του ιστότοπου στο τηλέφωνο  210-7243290  (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00), είτε με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@myophia.com αναφέροντας τα στοιχεία της παραγγελίας σας, την αιτία επιστροφής και την προτίμησή σας, είτε για αντικατάσταση προϊόντος, είτε για επιστροφή χρημάτων.

Βήμα 3

Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα λάβετε από την εξυπηρέτηση πελατών για τη διαδικασία επιστροφής και συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στο πακέτο που παραλάβατε . 

Βήμα 4

Συσκευάστε το προϊόν στη συσκευασία με την οποία σας είχε σταλεί, προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Τοποθετήστε στην ίδια συσκευασία το έντυπο επιστροφής και την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς ή φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς σε περίπτωση επιστροφής μέρους της παραγγελίας.

Βήμα 5

Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα λάβετε από την εξυπηρέτηση πελατών για την αποστολή της συσκευασίας.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μετά την παραλαβή τους από εμάς και εφόσον τα προϊόντα, κατόπιν ελέγχου τους, διαπιστωθεί ότι είναι στην ανωτέρω περιγραφόμενη κατάσταση, χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα που ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση και την επιστροφή των προϊόντων στην Εταιρεία μας, κατ’ επιλογήν σας:
α) είτε θα σας επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό που έχουμε λάβει από εσάς για τα προϊόντα αυτά (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής που είχατε καταβάλει), με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή εντός προθεσμίας 30 ημερών.
β) είτε θα σας αποστείλουμε, χωρίς οικονομική επιβάρυνσή σας, τα προϊόντα που επιλέξατε προς αντικατάσταση αυτών που επιστρέψατε, εφόσον έχετε ήδη καταβάλλει την τυχόν διαφορά στην τιμή τους.

Στην περίπτωση που ο καταναλωτής προτείνει διαφορετικό μέσο επιστροφής των χρημάτων, από αυτό που χρησιμοποίησε στην αρχική συναλλαγή,  αυτός θα επιβαρύνετε με τυχόν έξοδα της συναλλαγής αυτής, τα οποία θα αφαιρούνται από το προς επιστροφή ποσό. Ειδικά δε για την περίπτωση της πληρωμής με αντικαταβολή, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται, κατόπιν συνεννόησης, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του καταναλωτή, ο οποίος θα υποδειχθεί από τον ίδιο για το σκοπό αυτό. 

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας για την αντικατάσταση αυτού. Η Εταιρεία μας θα αντικαταστήσει το προϊόν εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου και  οι όροι της πολιτικής επιστροφών της Εταιρείας. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, εφόσον ο καταναλωτής επιθυμεί ρητώς την αντικατάστασή του, θα λάβει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  εκπτωτικό κωδικό κουπονιού ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων, με το οποίο μπορεί να προβεί σε νέα παραγγελία ή απλώς να αντικαταστήσει το προϊόν που επιστρέφει. 

Ο καταναλωτής επιβαρύνεται με την δαπάνη επιστροφής των προϊόντων και φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας αυτών, όπως αυτή τυχόν προκύψει από μη ενδεδειγμένο χειρισμό του καταναλωτή στην προσπάθεια του  να προσδιορίσει τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των προϊόντων που παρέλαβε. Ο χειρισμός και η εξέταση των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται με τον τρόπο με τον οποίο θα επιτρεπόταν στον καταναλωτή η διενέργεια αυτών στο φυσικό κατάστημα.

Σε κάθε περίπτωση ο καταναλωτής, θα πρέπει να λάβει υπόψη τυχόν μέτρα σήμανσης και συσκευασίας που θα υποδειχθούν από την εταιρεία κούριερ  που θα χρησιμοποιηθεί. Αλλαγές σε ανοιγμένες συσκευασίες δεν γίνονται αποδεκτές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή αίτημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο email  info@myophia.com ή στον τηλεφωνικό αριθμό  210-7243290.

Πολιτική ακυρώσεων παραγγελιών 

Εφόσον καταχωρίσετε την παραγγελία σας στον ιστοχώρο μας ,  μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Α) Ο καταναλωτής  μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του εντός 3 ωρών από την κατοχύρωση της στο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.myophia.com, τηλεφωνικώς στο 210-7243290  ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική  διεύθυνση info@myophia.com.

Β) Σε περίπτωση που ο χρήστης θελήσει να ακυρώσει την παραγγελία του μετά το πέρας των 3 ωρών που αναφέρονται ανωτέρω, θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail στα στοιχεία επικοινωνίας που δόθηκαν. Στην περίπτωση που τα είδη της παραγγελίας που ο καταναλωτής  έχει επιλέξει να ακυρώσει, ήταν άμεσα διαθέσιμα και έχουν ήδη δρομολογηθεί για αποστολή η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη και δεν δύναται να προβεί στην ακύρωση της παραγγελίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή του καταναλωτή, προτείνεται να γνωρίζει τον αριθμό της παραγγελίας του.

H Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει νομίμως την πολιτική επιστροφών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστοχώρο της.
Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προϊόντων, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις (αρθρ. 281 ΑΚ).
Εφόσον δεν τηρηθεί η νόμιμη ως άνω διαδικασία ή δεν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον καταναλωτή, ο οποίος θα επιβαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.
  Το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρείας μας, βρίσκεται δίπλα σας, ανά πάσα στιγμή, πριν αλλά και μετά την παράδοση των προϊόντων μας, διαθέσιμο να σας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και απορία σχετικά με αυτά. Τηλεφωνικά  ή με e- mail, κατά τα ανωτέρω,  μπορείτε να αναφέρετε το πρόβλημα που τυχόν αντιμετωπίζετε σχετικά με τα προϊόντα μας και την παράδοση τους.
Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δεν λειτουργούν δεσμευτικά για την εταιρεία.