ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η Εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους κατωτέρω τρόπους:

 • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής ή Προπληρωμένης Κάρτας
  Η Εταιρεία μας δέχεται όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners). Η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω τραπεζικού ιδρύματος με το οποίο συνεργαζόμαστε και το οποίο, κατά ρητή διαβεβαίωσή του, παρέχει όλα τα απαραίτητα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Εφόσον επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας θα μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που σας υποδεικνύεται. Για λόγους ασφαλείας & εμπιστευτικότητας η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεν είναι διαθέσιμη
  για τις τηλεφωνικές παραγγελίες.
 • Πληρωμή μέσω PAYPAL
  Εάν αποφασίσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω PayPal, σας ενημερώνουμε ότι η διεύθυνση που χρησιμοποιείτε για την παράδοση, αυτόματα ενημερώνεται από την καθορισμένη ως προεπιλογή στο σχετικό λογαριασμό σας. Όταν ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και επιλέγετε πληρωμή μέσω PayPal, θα ερωτηθείτε για την είσοδό σας στο λογαριασμό σας. Θα χρειαστεί να αλλάξετε τη διεύθυνση παράδοσης, εάν επιθυμείτε η παράδοση να γίνει σε εναλλακτική διεύθυνση.
 • Με αντικαταβολή
  Μπορείτε να εξοφλήσετε το κόστος της παραγγελίας σας και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της Εταιρείας μας κατά την παράδοση των προϊόντων στον τόπο παράδοσης που έχετε ορίσει. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, η αντικαταβολή είναι δυνατή μόνο για ποσά έως €500 από φυσικά πρόσωπα (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) ή έως €500 (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) από νομικά πρόσωπα με έκδοση τιμολογίου πώλησης.
  Αν επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή θα επιβαρυνθείτε με το κόστος χρήσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 2 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για παραδόσεις στην Ελλάδα. Ως είναι ευνόητο, η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή δεν παρέχεται στην περίπτωση που επιλέξετε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε διεύθυνση διαφορετική από τη διεύθυνση πληρωμής.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση του ποσού στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
   Ως δικαιούχος των ως άνω λογαριασμών εμφανίζεται η εταιρεία μας με την επωνυμία Samcos AE.
  Θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις και ως αιτιολογία κατάθεσης να δώσετε το όνομα που δηλώσατε κατά την παραγγελία και τον αριθμό παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης. Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να αποσταλεί στην Εταιρεία μας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@myophia.com.
  Εφόσον η Εταιρεία λάβει τη σχετική επιβεβαίωση πληρωμής από τη συνεργαζόμενη τράπεζα, θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποστολής. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από τη λήψη e-mail επιβεβαίωσης, σε αντίθετη περίπτωση ακυρώνεται αυτόματα.